Net even anders..

Van compacte keukens voor kleine ruimtes tot volledig slimme keukens voor de hobbykok. Wat heb je nodig? Dat is de basisvraag en jij mag ‘m beantwoorden. We luisteren, denken mee, adviseren en komen uiteindelijk tot een creatief ontwerp waar jij vooral heel gelukkig van moet worden.

Wij zijn Marjolein en Peter en wij ontwerpen keukens in alle soorten en maten. We hebben allebei een ICT-achtergrond en zijn ontzettende gadget freaks. Naast dat we dol zijn op de nieuwste technologische snufjes, houden we ontzettend van bakken en koken en weten we als geen ander wat er absoluut niet mag ontbreken in een goede keuken.

Wij willen je meenemen in de wereld van moderne, maar ook slimme keukens. Op afstand bedienbare apparatuur, koppelingen met smarthome assistants en de laatste trends op gebied van keukenapparatuur. Zoals een zelfreinigende oven of een kraan waar ook bruisend water uit komt.

Maak een afspraak!

Deze plan je eenvoudig via onze website op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
Uiteraard kun je ons ook mailen, bellen of Whatsappen.

Peter & Marjolein