Dual Cook Sumsung

Samsung Dual-Cook Flex, Innovatief, Smart en super mooi

Samsung Dual-cook flex

Twee ovens in één!

De Samsung Dual-Cook Flex geeft je de mogelijkheid om twee gerechten afzonderlijk van elkaar te bereiden in één oven. Stel de twee zones op verschillende temperatuur en tijdsinstellingen in en bereid gelijktijdig je eigen gebakken brood en je ovenschotel. Zo kun je dus heel efficiënt verschillende gerechten bereiden zonder concessies te doen aan de temperatuur of oven stand! Heb je een feestje of een uitgebreid familiediner; voor grote gerechten kun je de ruimte natuurlijk ook als één oven gebruiken. Wanneer je de twee zones combineert naar één ruimte; beschik je over een oven met 75 liter inhoud.

Dankzij het slimme design kan de flexibele deur half of in zijn geheel geopend worden. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld het onderste deel niet hoeft te openen wanneer je gerecht in het bovenste gedeelte klaar is. Zo verstoor je het bakproces niet en heb je geen warmteverlies in de andere zone! Zo weet je zeker dat jouw gerechten perfect worden bereid.

Je bespaart tijd en energie in de bereiding van je maaltijden wanneer je bijvoorbeeld alleen de bovenste helft van de oven gebruikt. Dit zorgt ervoor dat je bereidingstijd met 22% verkort kan worden en hierdoor verbruik je 21% minder energie dan wanneer je de hele oven zou opwarmen.

De oven beschikt over een pyrolytisch reinigingsysteem. Hierdoor houdt jij je oven netjes en schoon in een handomdraai. Je hebt geen dure schoonmaakmiddelen meer nodig en krabben en schrobben behoren tot het verleden. De oven wordt door dit systeem verhit tot 500 graden waardoor achtergebleven vet en etensresten worden verbrand. Na het programma veeg je het asrestje weg en je oven is smetteloos schoon. Daarnaast zorgt de katalytische toplaag achterin de oven dat spetters en afdruipend vet worden geabsorbeerd tijdens het bereiden van je gerechten.

Dankzij de telescopische rail schuif je soepel en moeiteloos gerechten naar binnen en naar buiten. Zelfs je grote zware pannen of ovenschalen kun je met een gerust hart gebruiken. Je gerechten omkeren, kruiden erover strooien of je eten besprenkelen, was nog nooit zo eenvoudig.

Slimme oven

Naast deze fantastische functionaliteiten is deze oven ook nog eens erg slim. Hij beschikt namelijk over een ingebouwde WiFi-functionaliteit waardoor het mogelijk is om de oven via de SmartThings app van Samsung te bedienen. Via de app kun je eenvoudig instellingen veranderen, meldingen ontvangen en recepten downloaden van topchefs. Je zult begrijpen; wij als gadgetfreaks zijn fan van deze oven!

De Samsung Dual-Cook Flex oven is in onze ogen een aanwinst voor je keuken. Hij is niet alleen multifunctioneel, maar ook het design is schitterend. Het minimalistische en strakke design zal stralen in het culinaire hart van jouw huis. 

Wil je meer weten over deze geweldige oven of over de andere apparaten van Samsung, vraag het ons gerust!