Onze showroom

Eemsdelta keukens. Gevestigd midden in het stadshart van Appingedam. 

We hebben onze showroom met veel zorg en liefde ingericht. Alles om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is op keukengebied. Aanrechtbladen, brede lades, greeploze keukens, hoekkasten met uittrekplateaus, Quookers om te proberen… We willen dat je een zo goed en breed mogelijk beeld hebt, voordat je beslist wat er in jouw nieuwe keuken komt. 

Twijfel je nog over de kleur? Weet je niet zo goed van welke houtsoort je hart nou echt sneller gaat kloppen? We hebben stalen en samples in elke kleur en uitvoering. Zo kan je net zo lang mixen en matchen tot je de perfecte combinatie van kleuren en materialen hebt gevonden.

Wat kun je verwachten

Stel je droomkeuken samen in onze inspiratie-showroom.

Showroom keukens

We lopen graag voorop als het gaat om keukentrends, daarom vernieuwen we regelmatig onze inspiratie-showroom. We nemen je graag mee in de wereld van de laatste keukentrends, de nieuwste apparatuur, de mooiste opstellingen en tofste concepten.

Monsterhoek

We hebben een gigantische voorraad samples, frontjes en werkbladen in de inspiratie-showroom. Alleen zo krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Mix en match vooral met wat je zelf mooi vindt. Wie weet heb je aan het eind van de puzzel de perfecte kleur- en materialencombinatie voor jouw droomkeuken te pakken.

Stijlvol

Landelijk

Loft

Comfort

Basic

Nis

Modern

Gadget

Hip