Blog
Op zoek naar de nieuwste trends op keukengebied?
Benieuwd naar de vele stijlmogelijkheden in de keukens van nu?
Meer weten over de verschillende soorten werkbladen?
Je leest het allemaal hier op onze blog pagina!
Waarom een werkblad van keramiek?
Het materiaal van de toekomst.. dit materiaal is namelijk onderhoudsvrij. Keramiek is o.a. krasbestendig, hittebestendig, vlekbestendig en bovendien niet poreus. Keramiek is opgebouwd uit een…
Zes wist-je-datjes over koken op een inductie kookplaat
Wil jij graag overstappen van koken op een gasfornuis naar inductie koken? Of wil je gewoon meer weten over koken op een inductiekookplaat? Dan zijn…
Samsung Dual-Cook Flex, Innovatief, Smart en super mooi
Twee ovens in één! De Samsung Dual-Cook Flex geeft je de mogelijkheid om twee gerechten afzonderlijk van elkaar te bereiden in één oven. Stel de…
Waarom een werkblad van graniet?
Een granieten keukenblad is puur natuur. Precies zoals het steen wordt gedolven, wordt het ook gebruikt voor het blad; geen bestanddeel wordt er nog uitgehaald…
Waarom een werkblad van kunststof?
Kunststof werkbladen zijn opgebouwd uit watervast lijmend multiplex of spaanplaat, voorzien van een HPL-Laminaat. Een HPL werkblad heeft eindeloos veel mogelijkheden door het zeer uitgebreide…
Waarom een werkblad van Sima Core?
Sima Core keukenwerkbladen worden opgebouwd uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst; de bovenste laag is het…
Waarom een werkblad van composiet?
Composiet is een innovatief natuurproduct dat staat voor kwaliteit en design. Composiet bestaat voor 93% uit kwartsiet. Dit zijn miniscuul gezuiverde zandkorrels waaraan kleurpigmenten en granietkorrels worden…
Apparatuur
Wij hebben een passie voor apparatuur. Ondanks ons ruime assortiment zoeken wij graag samen met jou naar de juiste match. Zoveel apparatuur, en zo veel…
Net even anders..
Van compacte keukens voor kleine ruimtes tot volledig slimme keukens voor de hobbykok. Wat heb je nodig? Dat is de basisvraag en jij mag ‘m…